در حالی که رژیم سفّاک صهیونیستی هر روز مرزهای وقاحت و جنایت علیه بشریت را جا به جا میکند، هنوز هستند مردان و زنانی که بهای آزادگی و ایستادگی مقابل ظلم و جنایت را با جانشان میپردازند.
یکی از آن جوانان شجاع و آزاده «حسن أصلیح» بود.
حسن به عنوان سردبیر و مدیر خبرگزاری «عالم ۲۴» فعالیت خبری داشت و با رسانههای بینالمللی مانند CNN و Associated Press همکاری میکرد.
در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، حسن أصليح تصاویری از حملهٔ حماس به اسرائیل منتشر کرد که در رسانههای بینالمللی، حتی نیویورک تایمز و اسکای نیوز بازتاب گستردهای داشت. تصاویر تانکهای سوخته و نیروهای حماس در حال ورود به مناطق مرزی اسرائیل بود که نشان از شکستن هیمنه پوشالی صهیونیستا توسط جوان های مقاومت داشت.
از همان روز های اول حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ خودش را به خط مقدم جبهه حماس رساند و اخبار حملات و جنایات صهیونیستها و شرایط مردم غزه را به صورت مستند و اخبار مهم را داغ داغ و به سرعت به جهانیان مخابره میکرد.
حسن أصلیح به دلیل پوشش گسترده و بیپرده از جنایات رژیم صهیونیستی، در معرض تهدید صهیونیستها قرار گرفته بود. رسانههای صهیونیستی تصاویری از خبرنگار جوان مقاومت را در کنار شهید یحیی سنوار، فرمانده مقاومت فلسطین، منتشر کردند که نشان از هدفگذاری او توسط رژیم اشغالگر داشت.
در ۷ آوریل ۲۰۲۵ ارتش رژیم صهیونسیتی به چادر خبرنگاران در محوطه بیمارستان ناصر در خانیونس حمله هوایی میکند و حسن أصلیح به شدت مجروح میشود و برای درمان به بخش سوختگی همان بیمارستان منتقل میشود.
صهیونسیتها میدانند که جراحت مردم مقاومت را ضعیف نمیکند، اما در عوض انگیزه و شور مقاومت را در آنها مضاعف میکند!
پس چارهای جز به شهادت رساندن آنها ندارد.
صبح روز ۱۳ مه ۲۰۲۵ صدای پهباد و بوی دود و سوختگی به همراه موج سنگین انفجار خبر از یکی از جنایتبارترین حملات ارتش رژیم اشغالگر داد...
بخش سوختگی بیمارستان ناصر هدف حمله پهبادی قرار گرفت و حسن أصلیح در حالی که در بیمارستان بستری بود، به شهادت رسید. در این حمله ۲۷ نفر دیگر در کنار حسن أصلیح به شهادت رسیدند. تصاویر منتشر شده از لاشه پهپاد در محل حادثه، نشاندهنده عمدی بودن این اقدام و هدف قرار دادن مستقیم خبرنگاران بود.
از زمان انتشار خبر شهادت أصلیح دنبال خبر و روایت از جزئیات حمله صهیونیستها به خبرنگاران و شهادت شهید حسن أصلیح در رسانهها و خبرگزاری های عربی و فارسی و حتی فیسبوک و توییتر و... میگشتم اما هیچ گزارش دقیق و مفصلی پیدا نکردم!
تنها یک امید داشتم؛ تماس با رابط غزّاویام.
تماسی که آب پاکی را روی دستم ریخت:
«فعلاً دنبال خبر و روایت نباشید، اوضاع تو غزه خیلی بحرانیه، این حمله رژیم اشغالگر تهدید و اولتیماتوم جدی صهیونیستها به خبرنگاران و افرادی بود که شرایط طاقتفرسای مردم در غزه و جنایات رژیم اشغالگر رو به مردم دنیا مخابره میکنن».
صهیونیستها آب، غذا، امکانات درمانی و حرف زدن از غزه را برای مردم غزه ممنوع کردهاند.
علی مینای
چهارشنبه | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | #قم